Wij repareren in principe alle audio en videoapparatuur van de jaren 70 tot en met heden. Ondanks dat het soms moeilijk is om nog onderdelen te bemachtigen zetten wij alles in het werk om uw geliefde apparaat weer aan de praat te krijgen. In de meest gevallen lukt dit ook.
Ook repareren wij van huishoudelijke apparatuur tot aan elektrische  gereedschappen.... dus eigenlijk alles waar een stekker aan zit !

Mocht zich onverhoopt een storing optreden in uw apparatuur dan kunt u deze inbrengen op de zaak (zie openingstijden op de contact pagina) of  wij kunnen halen en brengen. Vaak heeft u binnen 2 werkdagen uw apparaat weer gerepareerd retour. (recente apparaten)
Voor storingen aan niet verplaatsbare goederen als satellietsystemen, pa apparatuur, elektronische muziekinstrumenten etc. komen wij op locatie

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte apparatuur zijn wij ook het aangewezen adres  voor uw audio en videoprojecten in bijvoorbeeld sportkantines, dorpshuizen, kerken en bedrijven.

Heeft u zich laten verleiden tot een aankoop op internet en komt u er niet helemaal uit? ... geen nood. Met kennis van alle merken audio, video en satelliet apparatuur staan wij u terzijde zodat u snel maximaal plezier van uw aankoop zult hebben. Wij komen met onze servicebus op locatie en voorzien u snel en vakkundig van beeld en geluid. Alle voorkomende bekabeling, stekkers en service onderdelen hebben wij op voorraad zodat elke gewenste verbinding, met de juiste materialen, snel gemaakt kan worden. 

Let op: wij nemen geen garanties over van bij andere bedrijven aangekochte goederen. Wij willen deze wel voor u herstellen ,maar dit tegen ons normale tarief.
Wij adviseren u dan ook in de garantieperiode de defecte apparaten aan te bieden bij het bedrijf waar u deze heeft aangekocht !


Uiteraard geven wij wel garantie op de bij ons aangekochte nieuwe of gebruikte apparatuur en de door ons uitgevoerde reparaties.